abd aziz's FotoPage

By: abd aziz japri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 20-Jun-2009 23:13 Email | Share | | Bookmark
test vdeo pipah



Saturday, 20-Jun-2009 17:45 Email | Share | | Bookmark
Bercuti kat Hotel Avillion PD 7 Jun 2009

PD1
PD2
PD3
View all 40 photos...
Masa cuti sekolah 7 Jun 2009 (Ahad) pergi bercuti kat Hotel AvillioN PD. Check-in hari ahad 7.6.09 kul 4.30pm sebab bertolak lambat dr Kajang. Dpt pun 1mlm sebab dh penuh.

Kitorg book jenis challet atas pantai. Agak unik juga design hotel tu ada 1 katil besar + 2 katil bujg. Lps tu tmpt mandi mcm yakuzi kat belakang. Patut le harga semalam pun RM480 net.

Makan mlm kat dgn Pteronas tu leceh le coz byk restoren tomyam org ramai... masa gi lepas isyak kul 9.30pm org ramai bangat... budk2 pun dh ngantuk so order bungkus je... tu pun tunggu 40min... (lain kali kena kuar dinner right after mgrib) baru boleh order org lom ramai...


Saturday, 20-Jun-2009 14:33 Email | Share | | Bookmark
Afifah - Baby Umur 5 Bln (Sept 08)

Afifah 10
Afifah 11
Afifah 12
View all 6 photos...
DOB NURUL AFIFAH 28.4.2008


Saturday, 20-Jun-2009 14:05 Email | Share | | Bookmark
Afifah Bertudung

Afifah 2
Afifah 3
Afifah 4
View all 9 photos...
DOB Afifah 28.4.08; pic bertudung ni diambil pada Jun 09 (Umur 1 thn 2 bulan)


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net